Tordesillas, un poble encorat al passat…

Potser encara hi ha gent que desconeix en què consisteix el torneig de “El Toro de la Vega” que esdevé a la localitat de Tordesillas cada Setembre. En aquest macabre acte, un gran grup de sàdics (que ha arribat a l’esgarrifós nombre de 20.000) armats amb llances de fins a tres metres, acaben amb la vida de l’innocent brau escollit per patir aquest sofriment. La víctima d’aquest any es diu Volante, i el seu destí ha estat ser torturat avui fins la seva mort, rere l’horrible agonia que comporta rebre milers de llançades.

Ja és hora que obrin els ulls i es donin compte que fa milers d’anys també els cristians eren perseguits i maltractats. Justificaria això fer-ho avui en dia? Està clar que no. L’evolució es mesura també en el respecte cap als demés éssers amb capacitat de sentir, pel que actualment (i donat el suposat nivell de cultura i sensibilitat de la nostra societat) no podem entendre com aquests insensibles poden arribar a gaudir provocant la tant lenta i dolorosa mort a un pobre brau aterrat. Serà que alguns no evolucionen i segueixen vivint ancorats a l’edat mitjana?

Davant d’una barbaritat d’aquestes característiques, des de PACMA intentem fer tot allò possible per evitar aquesta salvatjada, i reclamar un cop més que cap tradició, festa ni acte cultural ha de tolerar ni comportar cap tipus de tortura animal. Per això volem que aquest cruel acte sigui conegut per tots, i que entre tots també, aconseguim la suficient pressió social i mediàtica per acabar amb aquesta inhumana i terrible primitiva tradició, que a més a més, és il·legal.

Per aquest motiu creiem imprescindible fer arribar la nostra veu fins a aquest poble on sembla que tants despietats habitants gaudeixen amb un sanguinari acte d’aquestes característiques. La nostra manifestació allà var ser crucial per demostrar el nostre rebuig a l’acte i recolzar als veïns contraris al torneig, els quals es veuen sotmesos a nombroses pressions per fer callar les seves veus. No ens cansarem mai de cridar perquè no hi hagi cap més Toro de la Vega.

Acabem amb aquesta massacre d’una vegada per totes!!!

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Maltractament animal, Tauromàquia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s