Mario Lanero, a R. K. B. (Radio Kanal Barcelona) – Programa “Coneixem als Animals”.

Volia fer referència a aquest tema la setmana que ve, però no he pogut evitar-ho. M’he fet ressò que s’ha mig vetat l’anunci del PACMA a TV3 i també a la 2. He pogut llegir una infinitat d’opinions sobre això i hi ha de tot, encara que la majoria està per la tasca que és millor presentar la realitat per crua que sigui … La veritat no sé si és la millor manera o no, però reconec que, encara que m’ha impressionat, amb trenta segons tampoc es poden fer miracles per sintetitzar un missatge clar i contundent que contraresti als grans que van sobrats de temps i de tot. És cert que en sentir per la ràdio m’ha semblat que la música era una mica tètrica, no sé, jo li hagués buscat potser una altra cosa més … diguem viva, però només és una opinió que no desmereix per res l’esforç de, com diuen ells, donar veu als sense veu …

El més al · lucinant de tot és que es restringeix la seva emissió en horari infantil, perquè les imatges mostren maltractament animal. Quina paradoxa! … censurat el Partit Animalista contra el maltractament animal per mostrar imatges del que està passant amb el maltractament animal. Mentrestant en horari infantil, es pot veure a personatges insultant per coses només trivials amb crits i amenaces constants. Es pot treure a tots els estafadors (polítics o no) que com un seguit d’alls, apareixen contínua i sistemàticament en aquest país. Es pot emetre curses de braus amb la verborrea magnífica que exalça aquest maltractament, sense pudor i es poden passar pel · lícules amb tot tipus de violència sense que els nens per això vagin a aprendre i fer-ne les insults, aquesta falta de valors de la gent gran estafadors o aquesta manera de menysprear la vida.

De vegades la coherència brilla per la seva absència i la falsa moral és, en certs moments, massa evident i vergonyosa. Suposo que si les coses es fessin com cal, els del PACMA i segurament altres també, disposarien d’un temps més equitatiu que els permetés explicar les coses millor i potser no caldria que es tirés mà d’imatges tan crues però tan veritables.

Els representants dels partits majoritaris es passen els períodes preelectorals explicant la crisi que hi ha i com de malament ho han fet els altres, en definitiva contrastant realitats, el Partit Animalista Contra El Maltractament animal també constata realitats i diu el mal que s’està fent ¿ on hi ha la diferència llavors? La gent ja sap com estan les coses i que ha fet que de bo i de dolent, però se’ls permet dir-ho, faci mal a qui faci mal, però si s’expressa una altra realitat paral·lela … fereix susceptibilitats … Vinga ja! … Menys morro! …

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Eleccions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Mario Lanero, a R. K. B. (Radio Kanal Barcelona) – Programa “Coneixem als Animals”.

  1. Sort! ha dit:

    Això és com aquells que mengen carn però diuen que si haguessin de matar ells els animals no en menjarien. I tanquen els ulls quan veuen com funciona un escorxador per la tele. Com si tancant els ulls per no veure la realitat, la carn sortís dels arbres. Encara hi ha molta hipocresia i molta feina a fer.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s