Volíem ser-hi

El proper mes d’abril es celebrarà a Barcelona la 18a Fira per la Terra.

És un certamen de gran afluència i amb una considerable participació d’organitzacions animalistes. Un esdeveniment en el qual el grup de treball de PACMA Barcelona, havia posat moltes expectatives i il·lusió en poder participar, i així continuar amb la nostra tasca de connexió entre diferents protectores, volíem ser-hi .

Lamentablement l’import que ens demana l’organització per la inscripció és abusiu, i en considerable desigualtat pel que fa a altres participants, per tractar-se d’un partit polític.

Aquest és l’escrit que hem enviat, manifestant la nostra disconformitat.

Si rebem una resposta, per descomptat que la penjarem al bloc.

Bon dia,

Per primera vegada, des que se celebra a Barcelona la Fira de la Terra, el Partit Animalista Contra el Maltractament Animal (PACMA) ha pres la iniciativa de participar en la que és la seva divuitena edició. Tanmateix, no passarà de ser una iniciativa frustrada per una qüestió econòmica i  de desigualtat. 

Som un partit polític, millor dit, l’únic partit polític que des de fa ja deu anys defensa els drets dels animals a Espanya, drets tan bàsics com el dret a la vida i a la llibertat. El fet de defensar aquests drets ens vincula directament amb el Dia de la Terra atès que és inherent al partit el compromís de responsabilitat ecològica i social.

Som un partit polític modest. Fins al dia d’avui no hem aconseguit representació parlamentària, el que significa no disposar de cap mena de subvenció i que, els pocs diners de què podem disposar procedeixen dels nostres afiliats i simpatitzants. Aquests diners, però, els destinem a la defensa de la nostra candidatura en totes les eleccions a les que ens presentem i a la conscienciació envers el respecte als animals i la natura en tots els esdeveniments on podem ser-hi presents.

És una llàstima que no puguem participar en aquesta Fira. És tan multitudinària que teníem la il·lusió i l’objectiu de poder fer-hi arribar el nostre missatge, clarament ecològic, de respecte als animals i al seu entorn; però no ens és possible pagar-ne la inscripció que pensàvem seria de 50 €, com qualsevol organització animalista de les que participen en aquesta Fira pràcticament des del principi, alguna d’elles amb més ocupació d’espai i amb subvencions municipals i autonòmiques.

Per acabar, permetin-me de suggerir-los una puntualització absolutament personal. M’entristeix que a la Carta de la Terra hi hagi tant d’antropocentrisme (*) i només es faci una breu referència als animals no humans, en només tres línies al punt 15è. Crec que pensaran, com jo, que caldria canviar aquesta situació, i que és tasca d’organitzacions com PACMA fer veure a la societat que aquest antropocentrisme ens està abocant a l’extinció dels animals i de les espècies, a la destrucció dels ecosistemes i de la terra.

Salutacions cordials,

 

(*) Antropocentrisme: “Doctrina que situa l’ésser humà per damunt de qualsevol altra cosa” -Wikipedia-

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Esdeveniments, PACMA - BCN. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s