Qui som

El Partit Animalista Contra el Maltractament Animal (PACMA) és un partit polític, fundat el 24 de febrer de 2003, que sorgeix de la unió de diferents col·lectius de defensa animal de l’Estat, sent el seu principal objectiu: l’alliberament animal.

El PACMA es compromet a defensar els drets de tots els animals dins el marc de la legalitat vigent. Constatar la falta de respecte i de consideració cap als animals i el menyspreu als seus drets, el PACMA treballa des de l’àmbit polític per canviar aquesta situació i aconseguir una societat més justa per a tots.

  1. Tots els animals tenim dret inalienable a la vida, a la llibertat i la integritat física i psíquica. El PACMA persegueix la difusió, la defensa, la consecució i la consolidació d’aquests drets.
  2. El PACMA rebutja la discriminació en funció de l’espècie, que comparteix les mateixes arrels que el sexisme, el racisme i l’homofòbia. Considerant que totes i cada unes d’elles comporten el mateix grau d’injustícia i han de ser eradicades de la nostra societat.
  3. La promoció de la justícia social fa del PACMA, un element generador de progrés i canvi.
  4. Sabent que l’ús d’animals no és necessari en cap àmbit de la nostra vida, el PACMA es posiciona com a instrument didàctic, informatiu i difusor, tenint com a fi el respecte màxim a tots els animals.
  5. El PACMA condemna qualsevol maltractament animal amb independència que estigui tipificat com a tal o no en la Llei
  6. El PACMA defensa els hàbits, les mesures i les accions encaminades al desenvolupament sostenible del planeta.
  7. El PACMA és un partit polític, democràtic i participatiu. En el marc dels seus Estatuts i reglaments hi ha un espai obert a la lliure expressió i al debat.
  8. Les persones que formem el PACMA assumim i respectem el que estipulen els Estatuts i reglaments del partit i en aquesta Declaració de Principis
Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s