Responsabilitats

Aquest bloc té com a objectiu principal comptartir opinions i experiències entre la comunitat animalista. Les entrades són opinions personals dels simpatitzants i afiliats/des del Partit Animalista (PACMA), amb la qual cosa el Partit no es responsabilitza del contingut ni els comentaris.

Demanem respecte en la manera d’expressar les opinions; en cas contrari, els administradors es reserven el dret d’eliminar el comentari.

Anuncis

Una resposta a Responsabilitats

  1. LLB! ha dit:

    M’agradaria com a simpatitzant del Partit Animalista Contra el Maltractament Animal que per tal de protegir la Llei de Protecció d’Animals “una llei que, en opinió dels experts, és una de les més avançades en aquesta matèria”, ja que el govern espanyol a reiterat la seva voluntat de saltar-se una “simple llei estatutaria” que permetria reinstaurar la barbàrie de les curses de braus, que a més de torturar un animal, que pateix, fa d’això un espectacle i diversió per grans i petits. Per tant, per tal que, tot i ser una llei amb moltes llacunes i millorable, i ja que som un partit on el nostre principal objectiu és la defensa dels animals independenment de naconalisme, demanem que el PACMA es posicioni a favor de l’Estat Català pel simple fet que protegeix millor els animals amb una llei molt per sobre del que trobem a les resta d’Espanya i veiem que és la única solució de que això segueix-hi sent així.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s